Laboratorul Lacramioara

Despre laboratorul Lacramioara

Laboratorul cofetariei noastre are in dotare utilaje de cea mai buna calitate care respecta standardele de calitate si sanitare. Intreg procesul tehnologic este constituit pe baza reglementarilor internationale privind siguranta si calitatea alimentelor.

Recomandarile internationale pentru buna practica de igiena a alimentelor constituie coordonatele de baza pentru laboratorul nostru. Normele de igiena a produselor alimentare in procesele tehnologice de preparare, prelucrare, fabricare, ambalare, depozitare, transportul, manipularea, comercializarea si punerea la dispozitia consumatorilor a produselor alimentare se desfasoare in conditii optime de igiena.

Utilajele de productie din cadrul laboratorului nostru sunt conform standardelor de securitate si calitate international si garantate de producatori internationali cu experienta relevanta in domeniu.

Toate acestea plus maiestria cofetarului sef sunt ingredientele secrete ale prajiturilor, glazurilor, torturilor si dulciurilor din Cofetaria Lacramioara !

Salvează