Despre noi

Cine suntem si unde ne gasiti

Pasiunea pentru dulce, dragostea de frumos si calitatea ingredientelor sunt principiile care au stat la baza fondarii Cofetariei Lacramioara. Am pornit ca o afacere de familie in 2007 si am evoluat prin dezvoltarea celui mai modern laborator de cofetarie pentru satisfacerea celor mai inalte standarde de calitate si a celor mai exigente gusturi. Maestrul cofetar Lacramioara, a carui pasiune si indemanare au stat la baza crearii brandului, a dezvoltat retete originale, produsele noastre impunandu-se pe piata, reusita ce ne recomanda ca un partener de incredere.

Va punem la dispozitie o gama variata de prajituri, torturi pentru diferite ocazii, produse de patiserie dupa retete originale folosind doar ingrediente de cea mai buna calitate si in conformitate cu reglementarile HACCP. Indiferent de ocazie sau eveniment, Cofetaria Lacramioara are produsul potrivit pentru fiecare: prajituri asortate, tort de ciocolata, tort de frisca, tort de martipan, produse de patiserie rafinate, prajituri de nunta etc. Calitatea este esentiala pentru noi, de aceea produsele noastre au fost create pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti.

Special pentru clientii nostrii punem la dispozitie serviciul de livrare a produselor: torturi de nunta, torturi aniversare, prajituri de nunta sortate, direct la locatie, pentru a va scutii de emotiile “pe ultima suta de metrii”.

Nori de zahar, raze de vanilie, pulbere de ciocolata…..cele mai fragede aluaturi, torturi originale, gusturile cele mai desavarsite sunt promisiunile noastre care n-au dezamagit, care au rafinat cele mai elaborate evenimente si cele mai dulci clipe din viata clientilor nostri.

Sediul si laboratorul se afla in Sanmartin, insa avem spatii de desfacere si in Oradea unde ne gasiti  in zona Nufarul. Suntem prompti si venim in intampinarea dorintelor clientilor nostrii. Un plus este originalitatea adaugata fiecarui gust al prajiturilor oferite clientilor nostri. Produsele noastre de cofetarie se remarca cel mai usor datorita implicarii, daruirii si atentiei pentru detaliu, atribute constante in oferta noastra.

Cofetaria Lacramioara a fost fondata avand in vedere trei principii de bază:
* doar cele mai bune ingrediente sunt folosite pentru a genera un produs consecvent de fiecare dată. Gustul prajiturilor de casa IL REGASESTI LA NOI !
* prospeţimea produselor noastre este crucială.
* satisfacţie garantată cu fiecare prajitura. Perfectiunea este obligatorie la cofetaria Lacramioara.

Lucram mereu, experimentam si adaugam un produs nou. Atentia pentru detalii este marca semnăturii noastre.